WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Repair Café Ankeveen
Ankeveen, do 12 febuari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op de wekelijkse markt van Ankeveen is binnenkort weer iets nieuws te beleven. Op zaterdag 21 februari zal er een 'Repair Café' georganiseerd worden.

persbericht

Op de wekelijkse markt van Ankeveen is binnenkort weer iets nieuws te beleven. Op zaterdag 21 februari zal er een 'Repair Cafe' georganiseerd worden.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten waar geprobeerd wordt elkaar te helpen door kapotte spulletjes weer te repareren. Dit past natuurlijk uitstekend bij het karakter van onze dorpen en dus hebben zich 5 vrijwilligers aangeboden die dan klaar staan om kosteloos uw spulletjes op te knappen.

Loopt u deze week dus nog snel even door het huis... Die stoel met die wiebelige poot, die bezemsteel die los zit, dat straalkacheltje met een los contact, die fiets waarvan het licht het niet meer doet, die lievelingstrui met dat gat in de mouw, die pantalon met kapotte rits... Niet weggooien! Leg het vast klaar en breng het zaterdag mee naar de markt.

In de extra grote koffiekraam staan en zitten dan speciaal voor u klaar: een timmerman, een fietsenmaker, een naaister, een elektricien en... een specialist in telefoons en tablets die u kan helpen met het installeren van apps, het opzetten van email etc. Ze hebben basis gereedschap en materiaal bij zich om reparaties direct ter plekke uit te voeren. Ook is er die dag gratis WIFI beschikbaar.

Het team staat voor u klaar van 8.30 tot 12.30. Wees er op tijd bij! Bent u handig en vindt u het leuk om te helpen repareren? Welkom!

Voor eventuele vragen kunt u bellen met Ron Wehrens 06-46293590.

En als u er dan toch bent, doe dan gelijk even uw zaterdagse boodschappen bij onze vaste kraamhouders. Brood, banket, groente en fruit, verse vis, heerlijke kazen, keus genoeg. En bij het weggaan nog een bloemetje voor het weekend.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief