WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
College komt naar u Toe!
Wijdemeren, ma 9 febuari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het college van burgemeester en wethouders gaat in de verschillende kernen van Wijdemeren vergaderen. Bij die gelegenheden zijn burgers welkom om hun zegje te doen.

persbericht

Dinsdag 17 feb: in het Sociaal Cultureel Centrum
College Wijdemeren vergadert in de dorpen

De vergaderingen van burgemeester en wethouders vinden voortaan niet meer alleen plaats in het gemeentehuis. In 2015 vergadert het college op proef acht keer in èèn van de dorpskernen. Dit wordt gecombineerd met een bedrijfsbezoek en de mogelijkheid voor inwoners om het college te spreken. De eerste vergadering buitenshuis is op dinsdag 17 februari in het Sociaal Cultureel Centrum in Nederhorst den Berg.

Voorafgaand aan de collegevergadering bezoekt het college een bedrijf in Nederhorst den Berg. Na de collegevergadering zijn burgemeester en wethouders nog een uur aanwezig in het Sociaal Cultureel Centrum. Inwoners zijn daar tussen 17.00 en 18.00 uur, zonder afspraak, van harte welkom om hun persoonlijke vraag, zorg of idee te delen met één van de wethouders of de burgemeester.

Dichtbij de inwoners

Het vergaderen buiten het gemeentehuis past bij de manier waarop het college Wijdemeren wil besturen. Dichtbij inwoners met oog en oor voor wat er speelt in de dorpskernen. Bedoeling is dat het een belangrijk contactmoment met ondernemers en inwoners van de dorpskernen wordt. Het vergaderen op locatie komt in plaats van de aangekondigde kernwethouder. Na een jaar wil het college evalueren en bezien of het vergaderen op locatie voorziet in de behoefte.

Vergaderlocaties gezocht!

Lokale bedrijven, verenigingen of instellingen kunnen het college uitnodigen om bij hen te vergaderen. Het college hoopt zo op verrassende locaties terecht te komen. Op de volgende data vergaderen burgemeester en wethouders ook buiten de deur: 17 maart, 21 april, 19 mei, 30 juni, 29 september, 27 oktober en 24 november.

Wijdemeerse ondernemers, verenigingen en instellingen die beschikken over een (besloten) vergaderruimte voor zes personen en het leuk vinden om het college te gast te hebben, kunnen contact opnemen met het bestuurssecretariaat van de gemeente Wijdemeren, op telefoonnummer (035) 65 59 517 of via de e-mail: bestuurssecretariaat@wijdemeren.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief