WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
NOI Ouderenkerstdiner 2015
Nederhorst den Berg, di 15 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Morgenmiddag vanaf 16.00 uur organiseert Nederhorst On Ice weer het jaarlijks terugkerende zeer succesvolle ouderendiner.

persbericht

Ouderenkerstdiner 2015

Aankomende woensdag 16 december vanaf 16.00 uur hebben we het jaarlijks terugkerende zeer succesvolle ouderendiner. Het uitgangspunt is om zo vlak voor de kerst, ouderen in een zorgsituatie, een gezellige middag te bezorgen, met een lekkere maaltijd.

Deze maaltijd wordt door middel van sponsoring bijeengebracht, zo is het lokale bedrijfsleven een grote hulp. Natuurlijk komt ook de opbrengst van de door de BRC georganiseerde  MUDrace geheel ten goede van dit diner.

Er komt best een hele organisatie bij kijken: Er zijn ca. 90 ouderen uitgenodigd uit de Kuijer, de Horstwaarde en verschillende (vaak eenzame ouderen) via de buurtzorginstellingen, die allemaal onder begeleiding van verzorgenden komen. De ouderen moeten natuurlijk ook gebracht worden naar de ijstent en ook daar zijn weer andere vrijwilligers, die daar voor zorgen.

We hebben inmiddels zulke positieve verhalen van de ouderen gehoord, die het een geweldige, gezellige middag vinden en daar alweer een aantal weken naar uitkijken. Er is op de middag een muzikaal optreden van het Bergse koor: Op de Ree en Martin Wewer zal de middag verder muzikaal omlijsten.

De bediening wordt verzorgd door groep 8 van de Jozefschool uit Nederhorst den Berg. Op deze manier wordt ons motto gesterkt: Jong en oud verbinden!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief