WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Lichtjesmarkt Ankeveen
Ankeveen za 12 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op vrijdag 18 december wordt van 18.00 tot 21.00 uur de eerste lichtjesmarkt in Ankeveen georganiseerd. Met een grote kerstboom en verlichte kraampjes.

persbericht

Kerstsfeer zonder winterse temperaturen

Koude decemberdagen, ijspret en een witte kerst. Het is anno 2015 niet meer vanzelfsprekend. Waar we gelukkig wel op kunnen rekenen is dat het op 18 december tegen de avond donker is. En dat is toch wel een vereiste voor de eerste lichtjesmarkt in Ankeveen. De grote kerstboom en de vele verlichte kraampjes op het marktplein zijn die avond de basis voor een gezellig kerstsfeer.

Uiteraard is dit nog maar het begin. Een lichtjesmarkt wordt pas echt gezellig als u deze markt komt bezoeken. Kom samen genieten van het vele lekkers dat aangeboden wordt, van warme chocolademelk en/of een glaasje glühwein, van oliebollen en andere culinaire lekkernijen. Vind nog net even dat leuke kerstcadeautje voor onder de kerstboom. En de jeugdige bezoeker kan op het plein naar bijzondere kinderfilmtheater, lekker warm achter in een knusse vrachtauto.

Speciaal voor de jonge creatieveling is er een kraam waar je, tegen een kleine vergoeding, je eigengemaakte kerstartikelen kan verkopen. Ervaar hoe is het is om een marktondernemer te zijn en meld je aan op bruisendankeveen@gmail.com

Er staat heel veel te gebeuren en bovendien kunt u ook alvast uw ‘gewone’ wekelijkse boodschappen doen, onze vaste ondernemers zijn ook aanwezig. Dus komt allen en luidt samen Kerst 2015 in op de eerste lichtjesmarkt in Ankeveen.

Vrijdagavond 18 december van 18:00 tot 21:00 uur.

Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Daarom verzoeken wij u om zoveel mogelijk met fiets te komen.

Overige informatie betreffende de markt in Ankeveen:

  • Zaterdag 19 december: weekmarkt.
  • Woensdag 23 december: weekmarkt i.p.v. 26 december.
Zaterdag 2 januari 2016: geen markt.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief