WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Swingen op Schaep en Burgh
's-Graveland, vr 11 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In de Veltschuur op buitenplaats Schaep en Burgh van Natuurmonumenten speelt op 27 december om 14.00 uur Amariszi doordrenkt met swing en reggae.

persbericht

Swingen op 27 december op buitenplaats Schaep en Burgh

In de Veltschuur op buitenplaats Schaep en Burgh van Natuurmonumenten speelt op 27 december om 14.00 uur Amariszi.

Onder het genot van een warme chocomelk of glühwein kan je luisteren en meeswingen met deze op Balkan-geïnspireerde popmuziek die doordrenkt is met swing en reggae. Een show van Amariszi zit bomvol virtuoze toonladders en stevige grooves. Ballads laten je even op adem komen maar niet voor lang. Want snel zijn daar weer de vette baslijnen, de heldere zang en de oneindige energie van deze jonge rasmuzikanten. Bestel je kaartje snel online via natuurmonumenten.nl

Vernieuwende balkanmuziek

Amariszi verwerkt op inventieve wijze de Balkan signatuur in hun muziek, verfrissend doorspekt met pop, reggae, folk en swing. Originele composities zijn catchy gearrangeerd: een aanpak waarmee deze achtkoppige band de afgelopen jaren een stevige positie binnen de Balkan-scene verwierf. Opvallend daarbij is de rol van zangeres Merel Simons, die met haar helder timbre en fraaie dictie het onbetwiste boegbeeld vormt van de groep. In een bezetting van bas & drums, gitaar, blazers en accordeon maakt Amariszi van elk optreden een feest. Niet alleen vanwege hun opzwepende muziek, maar ook vanwege de uitstraling, bezieling en enthousiasme!

Vervlogen tijden

De 's-Gravelandse Buitenplaatsen kennen een rijk verleden. De prachtige buitenhuizen en fraai aangelegde tuinen en parkbossen vormden al vanaf de Gouden Eeuw het decor voor intieme concerten. De rijke bewoners genoten hiervan met hun vrienden en familie. Tijdens het concert ‘Buitenklanken’ kan iedereen dit gevoel beleven.

Herstelplan

Sinds 2008 werkt Natuurmonumenten aan het herstel van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. In de afgelopen vijf jaar is al veel bereikt. Dit was niet gelukt zonder de steun van donateurs: de vrienden van de Buitenplaatsen. De opbrengst van de concerten komt ten goede aan het Herstelplan van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen.

Praktische informatie:

Reserveren: www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of via de Ledenservice van Natuurmonumenten tel: 035 – 6559955.
Plaats: Veltschuur op 10 min lopen van Schaep en Burgh, Noordereinde 60, ‘s-Graveland
Prijs: €15,- per kaart
Aanvang: 14.00 uur (zaal open 13.30 uur)

Het aantal kaarten is beperkt dus wees er snel bij om deze bijzondere combinatie van natuur, historie en cultuur te beleven!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief