WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voetprints voor Nepal
Loosdrecht, di 25 augustus 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zondag 20 september organiseren drie Stichtingen samen Voetprints voor Nepal, sponsorwandelingen of -fietstochten rond de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.

persbericht

Voetprints voor Nepal - Sponsortocht
Zondag 20 september 2015
Help bij herstel na de aardbeving

Gloednieuwe routes langs de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. In deze pittoreske omgeving kunt u kiezen uit 12,5 of 25 km wandelen en 30 of 50 km fietsen. Ook nieuw is dat uw hond hier aangelijnd mee mag.

Voetprints voor Nepal is een initiatief van drie stichtingen die actief zijn in Nepal: Maha Mata, Holland Building Nepal en Veldwerk. Zij zamelen met deze sponsortocht, voor het zesde jaar, geld in. Dit keer voor het broodnodige herstel na de aardbevingen. Na rijp beraad en intensief contact met Nepal heeft iedere stichting helder waar en hoe hulp het best ingezet kan worden.
De drie stichtingen zijn allen actief in Nepal op hun eigen manier. Maha mata zet zich in voor kinderen en gehandicapten in Nepal en werkt selectief samen met lokale organisaties. Holland building Nepal is actief voor kinderen met spasme, cerebral palsy. Veldwerk wijdt zich lokaal tussen de bevolking aan ontwikkelingswerk, waarbij de aandacht uitgaat naar het duurzaam ondersteunen van de gemeenschap.

Dus laat u sponsoren en meldt u aan via info@mahamata.nl

Geniet ondertussen vooral van dit oer-Hollandse landschap en de gezellige horecagelegenheden/ controleposten onderweg.  
Voetprints maakt trouwens bewuste keuzes in duurzaam denken en doen. Zo is onze bar dit jaar 100% fairtrade en duurzaam.

Duurzame tip: Neem met uw fiets de trein naar Breukelen en verschijn opgewarmd aan de start.
Tot 20 september!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief