WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tuin en Kunstfair
Kortenhoef, do 20 augustus 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus wordt op Kwekerij Krijn Spaan aan de Kromme Rade 5 in Kortenhoef een tuinfair gehouden.

persbericht

Tuin & Kunstfair zaterdag 29 en zondag 30 augustus
Bijzondere vaste planten & heesters

Lekker struinen door velden vaste planten en heesters? Komt u gezellig langs op onze Tuinfair!

U kunt genieten van een assortiment van 1800 soorten vaste planten en vele soorten gewone en bijzondere heesters. Er zijn bekende kwekers aanwezig uit heel Nederland met hun eigen assortiment, zodat er een compleet aanbod aanwezig is.

Hein Meeuwissen is de specialist op het gebied van verwilderingsbollen. Hij geeft u graag een uitgebreid advies en antwoord op uw vragen.
De bollen zorgen voor een natuurlijk effect in uw tuin en zijn de eerste tekenen van een heerlijk voorjaar. Terwijl de vaste planten nog in winterslaap zijn, geven de bollen al kleur aan uw tuin.

De Nederlandse Varen-, Hosta- en Coniferen verenigingen zijn deze dagen aanwezig met een mooi assortiment aan planten en een enorme kennis. Heeft u vragen, zij staan u graag te woord!

Landrucci heeft heerlijke ambachtelijke Italiaanse producten, Nociollo laat u een nieuw product van Perziksteen zien, een natuurproduct voor in de tuin die op vele manieren toegepast kan worden.
Olivita verkoop crème op basis van olijven en Petra Bos is er op zondag met een demonstratie van de Slow-Juicer. Heerlijke gezond sap van groente en fruit.
Rita Bus showt haar collectie beschilderd porselein en Wandalin staat met prachtige tekeningen.

Laat u verrassen door Danielle Wolters met haar creatieve uitspattingen op kookgebied. Zij kan u alles vertellen over de Italiaanse keuken en u warm maken om eens een zeer gezellige kookworkshop bij haar te komen volgen. Een echte aanrader!

Deze dagen staan weer in het teken van een hoop gezelligheid en de knusse sfeer op onze kwekerij zullen u zeker aanspreken. Peggy Eras van de beeldentuin Keigaaf zal ons deze dagen vergezellen met haar prachtige beeldententoonstelling gemaakt van Serpetijn, een steensoort afkomstig uit Zimbabwe.
In het Houtengebouw vindt een expositie van Ditte van Benschop plaats met abstracte en figuratieve schilderijen en collages gemaakt van allerlei materialen uit de natuur.

Tuinontwerpster Els Broekhof is weer van de partij. Zij inspireert u met haar creatieve ideeën en staat u graag bij met het maken van een keuze voor de juiste plant op de juiste plaats.

Wij geven u graag advies, waardoor u de juiste keuze voor uw beplanting kunt maken.

In onze prachtige showtuin en kassen kunt u heerlijk ontspannen en inspiratie opdoen!

Op ons terras in de showtuin kunt u nagenieten met een heerlijk kopje koffie of thee met een lekker stuk ambachtelijk gemaakt gebak door Danielle Wolters.

Zaterdag en Zondag van 10.00 – 17.00 uur 

Kromme Rade 5
Kortenhoef
www.krijnspaan.nl                    
Toegang is gratis
Parkeren € 2,-

Komt u meegenieten van deze gezelligheid?

Wij heten u welkom op onze kwekerij,
Krijn & Miranda Spaan, Andre Ekkelboom en Ruud Vrakking.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief