WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bibliotheek Najaar 2015
Wijdemeren, za 15 augustus 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De bibliotheek heeft een programmaboekje uitgegeven voor het najaar 2015 met lezingen van auteurs en het delen van kennis.

persbericht

Programmaboekje met agenda regionale
bibliotheekactiviteiten verschenen

Met ons nieuwe programmaboekje wordt het een bijzonder najaar. Wie belangstelling heeft voor verrassende ontmoetingen, lezen en auteurs, meningen uitwisselen en het delen van kennis kan dit najaar uitstekend terecht bij de diverse vestigingen van bibliotheek Huizen- Laren- Blaricum en De Bibliotheek (Eemnes, Muiden, Weesp en Wijdemeren).

 


In het  programmaboekje wordt een gevarieerde selectie van activiteiten nader belicht. U krijgt een goed overzicht van zowel de geboden informatie als de data van de themaochtenden, tablet- , mama- en taalcafé ’s. Handig voor het plannen van afspraken als u samen met vrienden, buren, familie of collega’s aan een van de activiteiten wilt deelnemen of een lezing wil bezoeken.

Er staan schrijversontmoetingen op stapel met onder andere Adriaan van Dis (Weesp), Govert Schilling (Muiden), Vonne van der Meer (Eemnes), Jan Brokken (Loosdrecht) en Marjan Berk (Eemnes).
Het boekje geeft een goed beeld van de bibliotheek als ontmoetingsplek voor mensen van alle leeftijden en culturen. Ook een aantrekkelijk programma voor ondernemers is opgenomen.

De uitgave vloeit voort uit de samenwerking tussen de Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum en De Bibliotheek met vestigingen in Eemnes, Loosdrecht, Muiden en Weesp, en servicepunten in Muiderberg en Nederhorst den Berg.

Het boekje is kosteloos en wordt vanaf 20 augustus actief verspreid tijdens activiteiten zoals de verenigingen markt in Eemnes en Weesp, het Spieringfestival in Muiden.

Uiteraard is het verkrijgbaar bij de bibliotheekvestigingen en servicepunten. Daarnaast is de uitgave te vinden bij diverse boekwinkels en buurtcentra.

Reserveren voor activiteiten kan per telefoon of via de websites van de bibliotheken, www.debibliotheek.org  of  www.bibliotheekhlb.nl. Het boekje is via deze websites ook digitaal in te zien.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief