WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
De Lokale Partij
Loosdrecht, vr 24 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Dezer dagen veel nieuwe politieke gezichten en partijen. Bram Moskowitz bij VNL, Hero Brinkman bij OP en Gert Zagt samen met Alette Zandbergen van ZZP naar De Lokale Partij.

Van Zagt-Zandbergen-Partij naar De Lokale Partij, samen met het nieuw gevormde bestuur van Emile Bakker, Michael Kulkens en Peter Op de Beek.

persbericht

Nieuwe politieke partij voor Wijdemeren

Het ei is gelegd, een nieuwe partij geboren. Vanaf heden zal de zelfstandige partij van Gert Zagt en Alette Zandbergen verder gaan onder de naam De Lokale Partij.

De Lokale Partij

De Lokale Partij gaat voor een betrouwbare, toegankelijke overheid die de taal van de inwoners spreekt. Deze politieke partij wil dat de Wijdemeerse inwoners zich weer gehoord gaan voelen en de afzonderlijke dorpen hun waarde behouden. Het is tijd dat er een partij komt die zich inzet voor een bloeiend toerisme en deugdelijk lokaal bestuur.

Raadsleden Gert Zagt en Alette Zandbergen gaan helemaal voor lokaal, een prettige leefomgeving en een verantwoorde wijze waarop met ons gemeenschapsgeld wordt omgegaan. De burger bij de politiek betrekken, is een van de speerpunten: de samenleving met elkaar maken en verbinding zoeken tussen verschillende opvattingen. Geen ideologie, maar een doel.

Wie?

De raadsleden van deze nieuwe, frisse Lokale Partij zijn in de raad herkenbaar aanwezig, doordat ze vooral op de inhoud zijn gespitst in plaats van het politieke schaakspel.

Gert Zagt, fractievoorzitter van De Lokale Partij, was in het vorige college de wethouder van financiën. Hij heeft Wijdemeren met zijn visie op de toekomst weer op het goede financiële pad gekregen en onze gemeente behoed voor een faillissement. Alette Zandbergen werd de politiek ingetrokken na haar inzet voor het behoud van de openbaarheid van het lokale bos van Loosdrecht. Zij is personeelsmanager met een bestuurskundige achtergrond. Judith Bakkers ondersteunt de fractie als assistent op het gebied van maatschappelijke zaken.

De raadsleden worden verder ondersteund door het bestuur, bestaande uit Emile Bakker (voorzitter en voormalig raadslid), Michael Kulkens (secretaris en voormalig fractieassistent) en Peter Op de Beek (algemeen bestuurslid en actief en betrokken dorpsbewoner).

Voor meer informatie, bekijk onze website: www.delokalepartij.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief