WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
GAD viert Bevrijdingsdag!
Wijdemeren, do 23 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De GAD viert op 5 mei zeventig jaar bevrijdingsdag. De ophaal gebeurt daarom niet op die dag, maar op woensdag 6 mei.

persbericht

Gewijzigde ophaaldag in verband met 5 mei

Op dinsdag 5 mei is de GAD gesloten. De inzameling van het huishoudelijk afval van dinsdag 5 mei vindt dit jaar plaats op woensdag 6 mei.  Dit geldt voor zowel de minicontainers, de huisvuilzakken, de boven- en ondergrondse verzamelcontainers als voor de Plastic Heroes zakken. LET OP: Op uw inzamelkalender staat 5 mei als ophaaldag aangegeven, dit is onjuist en wordt 6 mei.

Omdat op woensdag 6 mei door een aantal wagens in meerdere wijken wordt ingezameld, kan het gebeuren dat de minicontainer, huisvuilzak of Plastic Heroes zak op een ander moment van de dag wordt ingezameld dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21:00 uur. Wij verzoeken u om hier rekening mee te houden en auto’s zo te parkeren dat de minicontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Wilt u ervoor zorgen dat uw minicontainer, huisvuilzak of Plastic Heroes zak op de ochtend van de ophaaldag om 07:30 uur aan de weg staat? Op deze extra ophaaldag is de GAD helaas niet in staat om terug te komen voor niet geleegde minicontainers.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

De vier scheidingsstations in Gooi en Vechtstreek zijn op 5 mei gesloten. Op woensdag 6 mei staan de medewerkers van de scheidingsstations weer voor u klaar van 08:30 uur tot 16:30 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief