WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
KunstRonde Vecht en Plassen
Wijdemeren, do 23 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 16 en 17 mei a.s. vindt de jaarlijkse KunstRonde Vecht & Plassen plaats in de gemeenten Stichtse Vecht en Wijdemeren.

persbericht

Kunstronde Vecht en Plassen

Op 16 en 17 mei a.s. vindt de jaarlijkse KunstRonde Vecht & Plassen plaats in de gemeenten Stichtse Vecht en Wijdemeren.

Elk jaar is het weer een unieke belevenis om op de mooiste plekken, vaak verscholen in het historische landschap van de plassen en de Vecht, persoonlijk kennis te maken met het werk van de kunstenaar of met de keuze van de galeriehouder.
Wat opvalt tijdens deze ontdekkingstocht is de enorme variëteit in stijlen, technieken en thematiek. Een inspirerende ervaring die de zintuigen prikkelt.
Uiteraard is elk werk te koop.

De KunstRonde opent feestelijk op vrijdag 15 mei om 17.30u met een overzichtstentoonstelling van alle deelnemers in de Pauluskerk in Breukelen. Deze groepstentoonstelling opent zijn deuren op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag). Voor iedereen gratis toegankelijk. Het kan als startpunt dienen bij de keuzes voor een bezoek aan een bepaalde kunstenaar of galerie.
Maar ook onze geheel vernieuwde website biedt een uitgebreid overzicht van het werk en de motivatie van alle kunstenaars of galeries.

Informatie

  • Wat? KunstRonde Vecht & Plassen 2015
  • Waar? 23  locaties van Maarssen tot Vreeland en van Breukelen tot Loosdrecht waaronder ook de groepstentoonstelling in de Pauluskerk Breukelen, Rijksstraatweg 137 (toegang gratis)
  • Wanneer? Atelierroute: Zaterdag 16 en zondag 17 mei tussen 11.00u en 17.00u
  • Contact? www.kunstronde.nl | info@kunstronde.nl

Let op! De Groepstentoonstelling in de Pauluskerk Breukelen is open vanaf  donderdag 14 mei tot en met zondag 17  mei tussen 12.00u – 17.00u

Feestelijke opening

Op vrijdag 15 mei vanaf 17.30u in de Pauluskerk Breukelen, Rijksstraatweg 137. Hier is van iedere deelnemende kunstenaar en galerie werk te zien. Iedereen is welkom.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief