WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bijeenkomst over Zorg
Wijdemeren, do 11 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Kom vanavond naar de eerste inwonersbijeenkomst ‘Sociaal domein’ in Wijdemeren in De Dobber in Kortenhoef als u bezorgd bent over de zorg in 2015.

persbericht

Inwonersbijeenkomst over (jeugd)zorg, welzijn en werk op 11 september
Komt u ook? Aanmelden kan nog steeds!

Welke zorg en ondersteuning biedt mijn gemeente in 2015? Waar kan ik terecht met mijn eigen ideeën over zorg en welzijn? Krijg ik straks nog wel hulp bij het huishouden? Zijn dit herkenbare vragen voor u? Kom dan op donderdag 11 september naar de eerste inwonersbijeenkomst ‘Sociaal domein’ in Wijdemeren.

In gesprek

Vanaf 2015 regelt de gemeente hulp en ondersteuning voor haar inwoners. Taken van het Rijk worden overgeheveld naar gemeenten (ook wel de ‘transities in het sociaal domein’ genoemd). Alle gemeenten krijgen nieuwe taken op het gebied van (jeugd)zorg, werk en ondersteuning van mensen die het niet (geheel) op eigen kracht redden. Tegelijk is er minder geld voor de uitvoering van deze taken. Wat deze veranderingen in de praktijk gaan betekenen en hoe we dit het beste kunnen organiseren, daarover willen we graag met u in gesprek.

11 september in De Dobber

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 september van 19.15 tot 21.30 uur in De Dobber in Kortenhoef (bij winkelcentrum De Meenthof 46). Aanmelden kan nog steeds via sociaaldomein@wijdemeren.nl of via telefoonnummer 14 035.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief