WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Landschap Anders Bekeken
Kortenhoef, ma 6 oktober 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 11 en 12 oktober wordt in de Oude School in Kortenhoef een expositie georganiseerd met de titel 'Het landschap Anders Bekeken'.

persbericht

Expositie ’Het landschap Anders Bekeken’
Rob Jacobs, Tom de Groot, Karine Allain

Hoe laten drie kunstenaars uit verschillende disciplines zich inspireren door het landschap om hen heen? En hoe verbeelden zij dit?

Dit is te zien in de expositie ’Het landschap Anders Bekeken’ op 11 en 12 oktober in De Oude School in Kortenhoef. Rob Jacobs, kunstschilder uit Hilversum, Tom de Groot, fotograaf uit Loosdrecht en Karine Allain tekenaar/illustrator, speciaal uit Parijs overgekomen, zijn met het thema ’Het landschap Anders Bekeken’ aan de slag gegaan. Het resultaat; een reeks schilderijen, foto’s en tekeningen geïnspireerd op dit thema. De werken van de drie kunstenaars laten de bezoeker zien dat de wereld om ons heen op verschillende manieren wordt beleefd. U bent van harte uitgenodigd om naar de expositie te komen.

Rob Jacobs

De schilderijen van Rob Jacobs nemen u mee naar een kleurrijke impressionistische en figuratieve wereld. Er ontstaat een prachtige belevingswereld waar je iedere keer weer met een andere blik naar kunt kijken

Tom de Groot

Tom (Anukasan) de Groot weet op een originele, realistische manier de kijker mee te nemen naar weidse landschappen en indrukwekkende wolkenluchten. Door bijzondere contrasten en lichtval ontstaan foto´s die een serene indruk bij de kijker achterlaten.

Karine Allain

Karine (Munay Sonqu) Allain woonachtig in Parijs neemt de kijker met haar abstracte indringende tekeningen mee naar een wereld die alleen in onze verbeelding kan bestaan.

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 11 en zondag 12 oktober
Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur
Waar: De Oude School, Kortenhoefsedijk 145, 1241 LX Kortenhoef
Toegang: Gratis

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief