WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wilde Buitendagen
's-Graveland, zo 30 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Natuurmonumenten organiseert weer Wilde Buiten Dagen. Tijdens deze dagen leren kinderen én hun (groot-)ouders alles wat je moet weten om in de natuur te kunnen overleven.

persbericht

Leer overleven in het wild tijdens de Wilde Buiten Dagen

Natuurmonumenten organiseert in april en mei weer Wilde Buiten Dagen. Tijdens deze lente-editie leren kinderen én hun (groot-)ouders alles wat je moet weten om in de natuur te kunnen overleven. De evenementen vinden plaats op verschillende data en op meer dan twintig locaties in het land.

Weet jij je weg in het wild?

Stel je voor: je bent verdwaald in het bos. Weet jij dan hoe je een handige schuilplaats kunt maken? En wat je kunt eten uit de natuur? Heb je wel eens insect geproefd? Kun je een vuur maken zonder lucifers? En hoe vind je de weg terug naar huis? Ontdek dit alles tijdens de Wilde Buiten Dagen van Natuurmonumenten. Want daar draait alles om overleven in het wild.

Maar er is meer: want Scouting Arrowe legt je uit hoe je stevige knopen maakt en met Naerdincklant Archeologie ga je zelfs schatgraven, en durf jij bij De Natuurkok een meelworm te proeven, als laatste bak je ook je eigen broodje boven een echt kampvuur.

Tijdens de Wilde Buiten Dag loop je langs allerlei activiteiten via een route in de natuur. Dat parcours is door onze boswachters uitgezet. Zij zijn niet bang om vies te worden. Dus doe je overlevingskleren en je laarzen aan en kom overleven op 13 april in ’s-Graveland.

Maak kans op een spannend weekend op een eiland!
Doe de Menzis zo-fit-als-een-dier test en kom erachter of je fit genoeg bent om te overleven in de natuur. Elke fitte deelnemer maakt kans op een spannend weekend op een eiland met je hele familie.

Kijk op www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen voor meer informatie.

Wie, waar en wanneer?

Voor wie: Jongens en meisjes (4-12 jaar) en hun (groot-)ouders (of begeleider).
Plaats: Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordeinde 54b, ‘s-Graveland
Datum & tijd: 13 April 2014
Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, kom gewoon tussen 11.00 en 15.00 uur naar het bezoekerscentrum.

 

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief