WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Dag TV DE Rading
Loosdrecht, ma 24 maart 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Tennisvereniging TV de Rading houdt op 29 maart aanstaande een Open Tennisdag. Kom nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan.

persbericht

Open Dag TV De Rading

Wist je dat één op de zestien mensen in Nederland regelmatig op de tennisbaan staat? Dan heb je het over ruim 1 miljoen tennissers. Wat heeft tennis te bieden dat zó veel mensen er zo veel plezier aan beleven?

Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom naar de Open Tennisdagen en ervaar hoe tennis ook jou uitdaagt!

Open dag tennisvereniging TV de Rading

Tennisvereniging TV de Rading houdt op 29 maart aanstaande een Open Tennisdag. Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan? Dan ben je van 13.00 uur tot 17.00 van harte welkom op het tennispark aan Het Jagerspaadje 22 te Loosdrecht..

TV de Rading heeft een gezellig en gevarieerd programma op en naast de tennisbaan. Iedereen kan vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt. Ervaar hoe tennis ook jou uitdaagt!

Meer informatie op de website www.derading.nl

De Open Tennisdagen zijn een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en zijn verenigingen. Zo’n 500 verenigingen verspreid over Nederland organiseren een open dag in de week van 22 t/m 30 maart 2014. Kijk op www.opentennisdagen.nl voor een overzicht van alle deelnemende verenigingen en hun programma.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief