WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Commissies volgende Week
Wijdemeren, wo 28 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Volgende week worden de commissievergaderingen gehouden. De comm. Maatschappelijke en Sociale Zaken, de comm. Ruimte en Economie en de comm. Bestuur en Middelen.

M en SZ

De commissie M en SZ wordt gehouden op dinsdag 3 juni. Hij begint niet om 20.00 uur, zoals altijd, maar de aanvang is om 19.00 uur. Hij wordt, zoals alle commissievergaderingen, gehouden in het gemeentehuis in Nieuw Loosdrecht aan de Rading 1.

De agenda is te vinden op de website van de gemeente.

R en E

Op woensdag 4 juni wordt de commissie R en E gehouden. Van 19.15 tot 19.50 is de commissie besloten. Om 20.00 begint het openbare deel van de vergadering.

Er wordt gesproken over het Oppad in Oud Loosdrecht, De Oude Meentweg in 's-Graveland, vrachtverkeer op de Kortenhoefsedijk, vragen die DB stelde over Eikenrode, het bestemmingsplan Overmeer Zuid in NdB, nieuwbouw op de Arnoud Voetlaan in Ankeveen en nog veel meer. Er staat een zeer lange agenda op de site van de gemeente.

B en M

Op donderdag 5 juni de laatste commissievergadering in de serie, die om 20.00 begint.

De VVD stelde vragen over de juridische kosten van de gemeente Wijdemeren, o.a. ingegeven door de kosten die gemaakt werden voor de juridische ondersteuning van Kennedy-Van der Laan in het revindicatieproject en de procedures die de gemeente daarover voert.
Verder de jaarrekening 2013 en de voorjaarsrapportage.
De agenda staat hier.

Onderdeel van alle agenda's is de samenwerking met Weesp en Stichtse Vecht.

bron
gem. Wijdemeren
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief