WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voorverkoop Zomerspektakel
Nederhorst den Berg, di 20 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Een team van het Zomerspektakel zal zaterdag op het plein aan de Voorstraat in Nederhorst den Berg de voorverkoop van kaarten voor het Zomerspektakel luister bij zetten.

persbericht

Start voorverkoop kaarten Zomerspektakel

Het Zomerspektakel in Nederhorst den Berg vindt dit jaar plaats op 27, 28 en 29 juni 2014.

Op het programma staat onder meer een feestavond met de band Papa di Grazzi; en een dag later optredens van de DJs van Radio 538, DJ Hidde Olland en Lucien Foort. Een enthousiast team van het Zomerspektakel start op zaterdag 24 mei 2014 op het plein aan de Voorstraat in Nederhorst en Berg om de start van de voorverkoop van kaarten voor het Zomerspektakel luister bij te zetten. Deze zijn nodig voor de feestavonden op vrijdag 27 juni en zaterdag 28 juni. Op deze dag is er een speciale actie om extra voordelig aan de kaarten te komen.

De prijs van deze speciale entreekaartjes bedraagt op zaterdag 24 mei € 10,00 per stuk of 2 stuks voor € 15,00. Deze kaartjes zijn geldig voor een avond en inclusief een consumptiemunt ter waarde van € 2,50 welke bij toegang van de feestavonden wordt uitgereikt. Daarnaast zijn deze kaarten voorzien van een unieke kortingscode waarmee in onze online ticketshop nog één extra kaart gekocht kan worden met € 2,50 korting op de online verkoopprijs van € 12,50.

Na zaterdag kan je van de voorverkoop in de ticketshop op Facebook en onze website www.zomerspektakel.nl gebruiken. De prijs voor een entreekaartje voor zowel vrijdag- als zaterdagavond bedraagt in de voorverkoop € 12,50. Deze kaarten zijn inclusief één consumptiemunt ter waarde van € 2,50 welke bij toegang wordt uitgereikt.

Op de avond zelf kun je uiteraard ook kaarten aan de poort kopen. De entreeprijs aan de poort zal € 15,00 bedragen. Deze prijs is inclusief één consumptiemunt welke bij toegang wordt uitgereikt.

Voor meer informatie: ga naar de website www.zomerspektakel.nl en de Facebookpagina.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief