WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Vanavond: Horstermeer!
Horstermeer, wo 26 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanavond vergadert de Bewonersvereniging Horstermeerpolder o.a. over het conserverend peilbesluit. De politiek zal ook aanwezig zijn.

website Bewonersvereniging Horstermeerpolder

Bewonersverenigging Horstermeerpolder
Ledenvergadering 26 februari a.s.

Op 26 februari vindt een bijzondere ledenvergadering plaats van de Bewonersvereniging Horstermeerpolder. De vergadering zal worden gehouden in De Nieuwe Harmonie, Middenweg 157 (richting RWZI). Aanvang 19.45 uur (zaal open 19.30 uur).

Het eerste deel van de avond zal bestaan uit een toelichting op de stand van zaken rond het conserverend peilbesluit en het voorontwerp bestemmingsplan. Beide belangrijke documenten gaan binnenkort “de inspraak in”, hetgeen betekent dat belanghebbenden een zienswijze kunnen indienen. Het bestuur zal een toelichting geven op beide onderwerpen, waarna er gelegenheid is voor discussie tussen de leden.

Na een korte pauze zal het tweede deel van de avond (vanaf ca. 21.15 uur) in het teken staan van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Vertegenwoordigers van de deelnemende partijen in Wijdemeren krijgen de gelegenheid hun visie te geven op het peilbesluit, op het voorontwerp bestemmingsplan en op de plannen voor natuurontwikkeling in de polder. Aanwezig zullen zijn Martin Vuyk (VVD), Patricia Mossinkoff (D’66), Felix Flameling (Groen Links), Theo Reijn (CDA) en Jaap van Waveren (Dorpsbelangen).

Wij rekenen op een grote opkomst onder de Horstermeerders. Dit is de gelegenheid om u te laten voorlichten over belangrijke ontwikkelingen in de polder en om uw gemeentelijke vertegenwoordigers hierover aan de tand te voelen. Meer informatie, waaronder documenten met betrekking tot het voorgenomen peilbesluit en de het voorontwerp bestemmingsplan is te vinden onder de kopjes in het menu van de website van de bewonersvereniging.

Dossier Horstermeer

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
site BvHp
foto
---
auteur
site BvHp
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief