WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dank aan Nat.monumenten
Kortenhoef, do 13 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Theo Reijn deed een krasse uitspraak in het Weekblad Wijdemeren van woensdag. Hij noemde Natuurmonumenten de "Groene Maffia". Martin Stevens wijst hem terecht.

ingezonden brief

In het Weekblad Wijdemeren staat wel een heel bijzonder statement van CDA voorman Theo Reijn. Hij kan wel meegaan met sommige bewoners die Natuurmonumenten aanduiden met "Groene Maffia". Nou denk ik altijd bij maffia iets van een groep mensen die vooral er op uit zijn zaken te doen die wij als misdadig bestempelen. Omkoperij, louche zakendoen, verkeerd voorlichten om daar zelf voordeel van te hebben, vriendjespolitiek en als je het niet met ze eens bent, bedreigingen, moord en doodslag.

Dat is nogal wat voor een politieke partij om dat in het openbaar te schrijven! Terwijl Wijdemeren nou juist heel erg veel aan deze vereniging te danken heeft. Al die landgoederen, al jaren voor ieder vrij toegankelijk, de plassen, de weidegebieden. Als het aan sommige mensen hier gelegen had waren er al minstens twee snelwegen door de groene longen aangelegd, (twee rondwegen) en waarschijnlijk ook de derde (een echte snelweg over het Hilversums kanaal en de Hoorneboegse hei als verbindingsweg tussen de A4/A2 en de A27. Nog steeds niet van de wegenlegger!)

Mede door Natuurmonumenten hebben we hier nog relatief schone lucht voor ALLE inwoners en dat de inwoners dat waarderen blijkt uit de extra giften die de restauratie van de landgoederen mogelijk maken.

Maar dat zijn waarschijnlijk niet de beoogde kiezers van het CDA Theo?

Martin Stevens
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief