WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tienerdisco begint weer
's-Graveland, ma 10 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De komende maanden, beginnend op 15 februari, is er elke maand een disco voor de tieners uit Wijdemeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar.

persbericht

Hoog tijd de dansvloer op te gaan
op de eerste Tienerdisco van 2014

Het is al weer maanden geleden dat DJ Berend voor het eerst in actie kwam bij Tienerdisco. Deze maand het langverwachte tweede optreden van Berend in de kantine van de sportvereniging ‘s-Graveland.

De komende maanden is er elke maand een disco voor de tieners uit Wijdemeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Traditioneel in februari is het thema Valentijn en dit jaar is dat niet anders. Zaterdag 15 februari is er dus weer Tienerdisco!

Jij bent aan zet

Weet jij precies wat je wilt horen en waar jij op wilt dansen? Dan is er tijdens de disco natuurlijk ruimte om je verzoek aan de DJ door te geven. Heb jij een boodschap aan iemand op de dansvloer? Dan kan Berend natuurlijk ook jouw bericht laten doorklinken in de kantine. Of vraag een plaatje aan voor je lief. En natuurlijk laat je je beste dansmoves zien.

Je bent erbij?!

We beginnen zaterdag 15 februari om 19.30 uur en de laatste dansplaat wordt om 21.30 uur op de draaitafel gelegd. De toegang is nog steeds € 1,-. De kantine wordt natuurlijk romantisch aangekleed en voorzien van discolichten. Je bent er toch ook bij? Zaterdag 15 februari , Kininelaantje 1 in ’s-Graveland.

Informatie

Wijdemeren Tienerdisco
Zaterdag 15 februari 2014
Van 19.30 tot 21.30 uur
Kininelaantje 1, ‘s- Graveland
Toegang €1

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief