WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jeugdschaken Wijdemeren
Wijdemeren, do 6 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het gaat goed met het Wijdemeerse jeugdschaken. Er wordt in Loosdrecht, Kortenhoef en Nederhorst den Berg schaakles gegeven.

persbericht

Jeugdschaken volop in Beweging

Het gaat goed met het Wijdemeerse jeugdschaken. Zo wordt er in Loosdrecht en Kortenhoef al wekelijks les gegeven door Patrick Kreuning, terwijl Johan Verburg een groepje kinderen begeleidt in Nederhorst den Berg.

Vanaf maart gaat Patrick daar via het Jap ook één en ander doen op schaakgebied. Patrick volgt momenteel de cursus voor schaaktrainer Nivo 2. Verder loopt Sjoerd Boeschoten (13) uit Nederhorst den Berg maatschappelijke stage bij Patrick. Dit om te helpen tijdens de regionale finales waaraan volgende maand teams van de Warinschool en de St. Antoniusschool meedoen. Verder zal hij meehelpen en denken over de opzet van het 10 jarig jubileum in November.

Gulle gever

Na mijn oproep in de WWK over sponsoring voor nieuwe schaakborden kwamen twee reacties. Een moeder bood 50 euro, Maar de D66-fractie bood het volledige bedrag, een kleine 150 euro.
Op hun verzoek hebben we e.e.a. nog even stil gehouden, maar de gedrukte borden worden veel gebruikt, zo zijn ze al gebruikt bij het schoolschaaktoernooi in november, en in Kortenhoef en straks ook in NdB worden ze gebruikt voor de schaaklessen. Ook tijdens de feestweek in Loosdrecht, begin mei zullen deze borden gebruikt worden tijdens een simultaan.

Schoolschaak Wijdemeren bedankt bij deze de leden van de D66 fractie voor hun gulle gift.

Patrick Kreuning

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief