WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wijdemeren ga je Schamen
Nederhorst den Berg, ma 3 februari 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De gemeente geeft onze zuurverdiende centen uit aan bloembakken :schrijft Jolanda van de Velden uit Nederhorst. Zij roept de raad op hier mee te stoppen.

Dossier Verkeer 's-Graveland

ingezonden brief

Ik begin een beetje moe te worden van een gemeenteraad die het lef heeft enorme bedragen uit te geven aan een project als de bloembakken langs de Vaartwegen. Bedragen waar de burgers enorm hard voor moeten werken om het bij elkaar te krijgen. Burgers die vaak al financiële problemen hebben. Ik zou graag onze raad en haar medewerkers oproepen zich nu eindelijk eens te gaan realiseren dat het het geld van de burger is waar ze mee spelen! Wees zuinig op de spullen die u met ons geld aanschaft! Wees zuinig met het uitgeven van onze zuurverdiende centen! En loop niet achter een klein groepje burgers aan dat toevallig zo gehaaid is dat het de gemeente bewerkt met hun plannen. We leven nu eenmaal in een dorp waar veel verkeer door heen gaat, of we dat nu leuk vinden of niet. Dat moet je je realiseren VOOR je ergens gaat wonen. En niet achteraf.

Nu het project eenmaal loopt, hebben we ook nog een raad die niet wil toegeven dat ze een foute beslissing genomen hebben. Nee, men kiest ervoor nog meer geld uit te geven en het project door te laten lopen. Een project van spuuglelijke bakken van waaibomenhout. In een kleur geschilderd die elke verkeersdeskundige een doorn in het oog hoort te zijn. Bakken die in de mist of regen vrijwel onzichtbaar worden. Bakken waar door fietsers op de Koninginneweg bijna vogelvrij worden verklaard. Bakken waar een wirwar aan heesters en planten in staan, schijnbaar er niet aan gedacht dat heesters nog meer het zicht belemmeren. Zicht wat bij rijdend verkeer toch heel belangrijk is....Bakken die slecht geschilderd zijn dus snel zullen rotten in ons klimaat. Verschillende bakken zijn wel van buiten maar niet van binnen geschilderd. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
En als je dan de prijs van dit alles bedenkt! Gemeente Wijdemeren gaat u schamen!

Jolanda van de Velden
Nederhorst den Berg

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ingezonden brief
foto
---
auteur
ingezonden brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief