WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cor Koster leidt de ANBO
Wijdemeren, ma 21 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Cor Koster is op 15 april benoemd tot voorzitter van de ANBO Wijdemeren, de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen.


Cor Koster, Nederhorst den Berg

Op 6 april schreef Cor Koster een kritisch stuk over de ANBO en met name de strak georganiseerde communicatie naar de media vanuit het hoofdkantoor te Woerden. Dat was voor hem reden om bij nader inzien toch maar geen lid te blijven van die organisatie, omdat hij zijn kritische stukjes wil kunnen blijven schrijven. Kennelijk dacht de afdeling van de ANBO in Wijdemeren daar net zo over als Cor Koster, want men heeft Cor op 15 april unaniem verkozen tot voorzitter.

Rugdekking

Het is te hopen dat Woerden Cor niet zal royeren als hij een kritisch stukje in de WWK schrijft. Mocht dat onverhoopt toch gebeuren, dan is te hopen dat de afdeling Wijdemeren achter hem blijft staan en zich en bloc laat royeren. De WWK redactie wenst zijn onbezoldigde correspondent en columnist veel succes bij deze nieuwe uitdaging.

persbericht

ANBO Wijdemeren heeft een nieuwe voorzitter

Het bestuur van de ANBO Wijdemeren is blij te kunnen melden dat na het vertrek van Hillie Jansen als Voorzitter in 2013, Cor Koster bereid is gevonden het voorzitterschap van de afdeling ANBO Wijdemeren op zich te nemen.

In de ledenvergadering van 15 april jl. is Cor Koster voorgedragen en is de voordracht unaniem door de ledenvergadering gesteund.

De leden en het bestuur wensen Cor veel succes in zijn nieuwe functie. De Ouderenbonden en ook de ANBO wacht een grote uitdaging om de ouderen in Wijdemeren die aandacht en zorg te laten krijgen die ze nodig hebben.

Lia Moote blijft vice voorzitter en de zoektocht naar een nieuwe secretaris gaat voort.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Cor Koster
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief