WIJDEMEERSE WEBKRANT
Regio koopt nieuwe PC's
Regio G&V, di 15 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteren ondertekende de Regio Gooi en Vechtstreek een contract voor vervanging van de verouderde XP pc’s door nieuwe.

8 april, End of Support

Een week geleden, op 8 april, beëindigde Microsoft de ondersteuning van Windows XP. Die afloop van de ondersteuning werd al lang geleden aangekondigd, maar pas nu schijnt de noodzaak om over te gaan naar de opvolgers Windows 7 of 8 door te dringen. De Rijksoverheid heeft een eigen supportcontract met Microsoft gesloten om tijd te kopen. De VNG, tal van gemeenten en andere (semi) overheidsdiensten zitten ook nog met het XP probleem in de maag. Gouden tijden voor de leveranciers van moderne pc's.

persbericht

Maatschappelijke inzet leverancier nieuwe pc’s voor regiokantoor

Maandag 14 april ondertekende Regio Gooi en Vechtstreek een contract voor vervanging van de verouderde XP pc’s door nieuwe. De leverancier, Buyitdirect.com N.V., scoort naast een  inkooprendement en kwaliteit hoog op maatschappelijk ondernemerschap.


Ondertekening contract door René van der Haagen (links) en Dik Graaff.

De nieuwe leverancier levert niet alleen hoogwaardige professionele en snelle pc’s die aan de eisen van de huidige tijd voldoen, maar geeft door het bieden van opleiding, stage of werkervaringsmogelijkheden invulling aan de social return clausule voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Buyitdirect directeur Dik Graaff bleek met zijn bedrijf als enige in staat in te spelen op alle eisen van de Regio. Social return is niet gebruikelijk in de pc-branche en ook niet eenvoudig te realiseren in de huidige economische situatie. Buyitdirect vindt het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren door de kansen van de mensen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Directeur Algemene Dienst Regio Gooi en Vechtstreek, de heer René van der Haagen, geeft aan dat wat hem betreft de maatschappelijke inzet van de leverancier navolging verdient door andere leveranciers in Nederland.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief