WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Inkoopsamenwerking G en V
Regio, di 12 november 2013

De inkoopsamenwerking Gooi en Vechtstreek (iSGV) is een inkoopnetwerk dat inkopen en aanbesteden professionaliseert bij aangesloten gemeenten en partijen.

persbericht

Inkoopsamenwerking Gooi en Vechtstreek
lanceert website en inkoophandboek

De inkoopsamenwerking Gooi en Vechtstreek (iSGV) is een inkoopnetwerk dat inkopen en aanbesteden professionaliseert bij aangesloten gemeenten en partijen. Om die professionalisering een extra impuls te geven is de website van de iSGV online geplaatst (www.isgv.nl).

Handboek

De website is bestemd voor medewerkers van de deelnemende organisaties om hen te helpen bij het organiseren van het inkoop- en aanbestedingsproces. Dit gebeurt via het besloten gedeelte van de website, het inkoophandboek. De website is verder een algemene informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in inkoop en aanbesteden.

Via de website worden verder interne en externe belanghebbenden geïnformeerd over regionale inkoopprojecten. Dit zijn de inkoopprojecten die namens de deelnemende organisaties worden uitgevoerd door de iSGV. In het inkoophandboek wordt aan de medewerkers op een interactieve wijze, via vraag-en-antwoord, inhoudelijk informatie geboden over de verschillende onderdelen van het inkoop- en aanbestedingsproces. Als dat van toepassing is, worden bij de verschillende onderdelen tevens model inkoopdocumenten aangeboden.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief