WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Concert Cuypersensemble
's-Graveland, za 30 maart 2013

Op 5 april geeft het Cuypersensemble een concert in de Hervormde kerk in 's-Graveland georganiseerd door de Daniël Stalpaert Stichting.

persbericht

Concert Cuypersensemble
Daniël Stalpaert Stichting organiseert uniek concert

De Daniël Stalpaert Stichting presenteert met trots het Cuypersensemble o.l.v. Jouke van der Leest. Dit is een unieke groep musici: het ensemble bestaat uit violisten en cellisten in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar.

Gepassioneerd zal het Cuypersensemble zich deze avond op een zo breed mogelijk repertoire storten. Met flair zullen werken van onder andere Antonio Vivaldi en William M. Rich ten gehore worden gebracht met prachtige solo’s afgewisseld met beeldende en geestige toelichtingen van dirigent Jouke van der Leest.

De leden van het ensemble zijn voor het merendeel leerlingen van muziekdocenten uit het Gooi. Thuis wordt intensief gestudeerd en met enthousiasme worden alle orkestrepetities bijgewoond. Dit resulteert in prachtige optredens waar vol lof over de jongeren wordt gesproken.

Daarnaast zijn er verschillende prijzen door het Cuypersensemble in de wacht gesleept op het Europees Muziekfestival in België. Een bijzondere avond die u als muziekliefhebber zeker niet mag missen. Het concert vindt plaats op vrijdag 5 april 2013 en zal om 20.00 uur beginnen in de in 1658 gebouwde Hervormde Kerk in ’s-Graveland.

De Daniël Stalpaert Stichting heeft zich ten doel gesteld deze kerk aan het Noordereinde 14 in 's-Graveland mee te helpen onderhouden.

Informatie

Aanvang: vrijdag 5 april, 20.00 uur
Entree € 10,-. Incl drankje na afloop Kinderen tot 16 j gratis.
Website Daniël Stalpaert Sitchting.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief