WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Paaseieren Zoeken bij NM
's-Graveland, vr 15 maart 2013

Kom op tweede paasdag 1 april tussen 11.00 – 15.00 uur bij Natuurmonumenten speuren naar eieren en ontmoet de paashaas. Of kom op Goede Vrijdag 's avonds in het bos.

persbericht

Vier Pasen met Natuurmonumenten!

In het weekend van Pasen organiseert Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek activiteiten voor het hele gezin. Op Goede Vrijdag 29 maart is er voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar een avontuurlijke avondtocht van 19.30 – 21.30 uur. Kom op tweede paasdag 1 april tussen 11.00 – 15.00 uur speuren naar eieren en ontmoet de paashaas. Alle activiteiten starten bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ’s-Graveland.

Avontuurlijke avondtocht

Niets is spannender dan ’s avonds het bos verkennen. Samen met de boswachter ga je in het donker op pad in het bos van Boekesteyn. Zet je oren op scherp en luister naar de geluiden in het donker. Het gescharrel van een egel, de roep van een uil. Tussendoor blijf je even staan om te kijken naar de sterren of om je te verbazen over de stilte. Na de tocht kun je smullen van een geroosterde marshmellow. Deze activiteit is voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Kosten: leden van Natuurmonumenten €4,50 per persoon en niet-leden €7,50 per persoon. Graag gepast betalen.

Speuren naar eieren

De paashaas heeft in het bos eieren verstopt. Volg de route en vind ze allemaal! Ontdek op de zoekkaart welk ei bij welke vogel hoort. Als je alle eieren hebt gevonden, kom je de paashaas tegen. Misschien krijg je van hem wel een echt paasei!

Vooraf aanmelden is niet nodig. Kom gewoon tussen 11.00 en 15.00 uur naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek. Kosten: leden Natuurmonumenten €4,50 per kind en niet-leden €7,50 per kind.

Vertrekpunt en aanmelden

Alle excursies starten bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ’s-Graveland. Voor de Avontuurlijke avondtocht is vooraf aanmelden nodig in verband met het beperkt aantal plaatsen. Dit kan telefonisch bij Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, 035-656 30 80 van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur, of via www.natuurmonumenten.nl/bcgooienvechtstreek.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief