WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Landelijke Opschoondag
Wijdemeren, ma 4 maart 2013

Op zaterdag 9 maart is het weer Landelijke Opschoondag, de start van de Week van Nederland Schoon.

persbericht

Wijdemeren zet zich in voor de Landelijke Opschoondag

Op zaterdag 9 maart is het weer Landelijke Opschoondag, de start van de Week van Nederland Schoon. De Landelijke Opschoondag heeft als doel om mensen te stimuleren zwerfvuil op te ruimen, ook al is het van een ander. In Wijdemeren gaan op 9 maart maar liefst 25 vrijwilligers de strijd met zwerfvuil aan.

Zij starten om 9.30 uur bij Ottenhome in Kortenhoef en bij het Juliana/Bernhardplein in Nederhorst den Berg. Wethouder Abrahamse doet om 9.30 de aftrap bij Ottenhome en gaat daarna met bewoners aan de slag in Kortenhoef en Nederhorst den Berg. Inwoners die ook mee willen helpen kunnen zich nog tot 8 maart opgeven door een e-mail te sturen naar: klantcontactcentrum@wijdemeren.nl of op 9 maart naar de verzamelplekken te komen.

Sterrenwachter

Basisschool de Sterrenwachter pakt het groots aan en komt op woensdag 13 maart in actie. 180 leerlingen gaan op die dag, met wethouder Abrahamse, leerkrachten en ouders, zwerfvuil opruimen op het eigen terrein en op diverse locaties in Loosdrecht. Het thema ‘zwerfvuil’ wordt in de aanloop naar de actie ook behandeld in de lessen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief