WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kinderconcert Kunst a.d. Dijk
Kortenhoef, zo 3 maart 2013

Op 16 maart organiseert Kunst aan de Dijk haar jaarlijkse kinderconcert in het Oude Kerkje in Kortenhoef. Het Trio Suleika speelt dan een speciale kindervoorstelling.

persbericht

Concert Kunst aan de Dijk presenteert:
Kinderconcert met Trio Suleika

Op 16 maart organiseert Kunst aan de Dijk haar jaarlijkse kinderconcert in het Oude Kerkje in Kortenhoef. Het Trio Suleika speelt dan een speciale kindervoorstelling met als titel ‘Het Mysterie van de Gevoelige Snaar.’ Neem uw kinderen en kleinkinderen mee!

De voorstelling wordt verzorgd door het Trio Suleika, dat bestaat uit Maurice Lammerts van Bueren (piano), Emmy Storms (viool) en Pepijn Meeuws (cello). Zij combineren prachtige muziek voor pianotrio met een aansprekende vertelling voor kinderen.

Hoe klinkt verliefd?

Help! Pepijn, Emmy en Maurice doen de Suleika. Dat lijkt op een dans maar dan anders. Het lijkt ook op een concert maar dan ook weer anders. Waarom zou je in je eentje op een cello spelen als dat ook met zijn drieën kan? Waarom klinkt die viool zoeter dan de vorige keer? En waarom heeft die pianist zijn hand in het verband?

Het Mysterie van de Gevoelige Snaar is een muziekvoorstelling waarin alles anders gaat dan je verwacht. Met komische scènes, onverwachte goocheltrucs en pijnlijke situaties. En met de mooiste muziek die ooit voor pianotrio is geschreven.

Informatie

Plaats: het Oude Kerkje, Kortenhoefsedijk 168, Kortenhoef
Datum en tijd: 16 maart 2013, 15.00 uur, kerk open 14.30 uur
Entree: kinderen € 2,50, volwassenen € 7,50 inclusief consumptie
Meer informatie: www.kunstaandedijk.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief