WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Politieboot Aangestoken
Kortenhoef, ma 29 juli 2013

In de nacht van vrijdag op zaterdag brandde een politieboot op de Wijde Blik bij de A. Lambertszkade in Kortenhoef uit. Het vaartuig was in brand gestoken.

(Update 29-7-2013, 21.28: Oproep vrijwilligers brandweer toegevoegd.)

De Gooi en Eemlander meldde zaterdag dat boot (een snelle open boot met buitenboordmotor) in Vreeland gestolen en uitgebrand was. In de krant van vandaag stond dat de boot zaterdagochtend vroeg met een speedboot versleept is naar de A. Lambertszkade in Kortenhoef en daar in brand gestoken. Het korps 's-Graveland bluste de boot vanaf het water met de blusboot. Het korps Loosdrecht schoot vanaf het land te hulp.

Zodra men de brand meester was werd het restant van vaartuig naar Ottenhome (De Nieuwe Zuwe) versleept, waar het nablussen plaats vond.

Brandweer zoekt vrijwilligers

Kom bij de Brandweer.nl

Dit is een mooie gelegenheid om de aandacht te vestigen op het feit dat de vrijwillige brandweerposten in Wijdemeren en de Gooi en Vechtstreek nog steeds op zoek zijn naar nieuwe korpsleden. Zonder aanwas van nieuwe leden vanuit de dorpskernen wordt het steeds lastiger professionele brandweerzorg te bieden. Ga naar de website of bezoek de brandweerpost bij u in de buurt.

bron
Div.
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief