WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dubbelconcert Hervormde Kerk
's-Graveland, vr 25 januari 2013

De Daniël Stalpaert Stichting organiseert op vrijdag 1 februari a.s.een dubbelconcert voor orgel en fluit in de Hervormde Kerk in 's-Graveland.

persbericht

Dubbelconcert Hervormde Kerk

De Daniël Stalpaert Stichting zet op vrijdag 1 februari a.s. haar succesvolle concertreeks in de Hervormde Kerk aan het Noordereinde 14 te s’Graveland voort met een dubbelconcert bestaande uit een orgel- en fluitconcert.

Jaap Zwart, de landelijk alom bekende organist, en de vooraanstaande fluitist Heiko te Schegget – hij werkte o.a. mee aan de opnamen van de complete Bach-cantates o.l.v. Ton Koopman- treden gezamenlijk op en brengen werken van Bach, Händel, Telemann, Corelli en Walther ten gehore.

Op luchtige wijze wordt op het 2 eeuwen oude Bátz-orgel en op de fluit voor de pauze klassieke muziek in Italiaanse stijl en na de pauze een viertal werken van Johann Sebastian Bach gepresenteerd.

Met enige trots is het de Daniël Stalpaert Stichting gelukt beide artiesten in één concert te laten optreden en zet dan ook in op een hoge opkomst van toehoorders en hun royale bijdrage voor het goede doel: de instandhouding van de reeds meer dan 350 jaar oude gebouwen van de Hervormde Kerk aan het Noordereinde.

Het concert begint om 20.00 uur en de belangstellenden krijgen in de pauze koffie en na afloop een drankje aangeboden.

Voor nadere informaties : Marinus Aalberts, tel .035 6561307 of info@danielstalpaert.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief