WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Zes Hulpverleners erbij!
's-Graveland, do 14 februari 2013

De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO 's-Graveland e.o. feliciteert de cursisten van het seizoen 2012-2013 met het behalen van hun EHBO-diploma!

persbericht

Zes eerstehulpverleners rijker!

De Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO ’s-Graveland e.o. feliciteert de cursisten van het seizoen 2012-2013 met het behalen van hun EHBO-diploma!

Op woensdag 13 februari j.l. zijn André Kanon, Hermien Kemp, Mirjam Klaver, Martin Paris, Sarina Peelen en Ellina Stoffers-van Wijk geslaagd voor de beginnerscursus EHBO inclusief reanimatie/AED onder leiding van docent Gerard van Leeuwenkamp, arts Maarten van Mourik en begeleider Margit Brusgaard. Zij mogen zich nu EHBO’er noemen en zijn er klaar voor, eerste hulp te bieden.

Mogelijk komt u hen de komende maanden tegen als eerstehulpverlener bij de verschillende evenementen in een van de dorpen.

De KNV EHBO ’s-Graveland e.o. hoopt op de eerste woensdag van oktober 2013 een nieuwe beginnerscursus te kunnen starten. Voor inlichtingen en aanmeldingsformulier kunt u contact opnemen met het secretariaat (secretariaat@ehbo-sgraveland.nl) of kunt u onze website www.ehbo-sgraveland.nl raadplegen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief