WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bouw uw eigen Gondel!
Kortenhoef, vr 22 augustus 2013

Op 7 september wordt de Gondelvaart in Kortenhoef gehouden. De organisatie roept u op om mee te doen met uw eigen gondel met uw eigen onderwerp.


Gondelvaart Kortenhoef 2010, Connexxion stopt met de buslijnen.

De Stichting Behoud Leefbaarheid Oud Kortenhoef (BLOK) organiseert de Gondelvaart.

persbericht

Dit jaar meer tijd om uw gondel op te bouwen.

We vallen meteen maar met de deur in huis. Dit is een dringende oproep aan scholen, verenigingen, politieke partijen en iedereen die iets wil uitdragen om zich op ludieke, maar toch ook serieuze, wijze te presenteren aan de talloze inwoners van onze dorpen. Door de vroege vakanties en de late datum van de Gondelvaart van Kortenhoef (7 september) is er meer tijd vrij gekomen om uw gondel op te bouwen. Jawel, UW gondel. Want deze unieke kans laat u zich toch niet ontnemen?!

En vele handen maken licht werk. Ook hoeft het bepaald geen artistiek kunststukje te worden. Denkt u eens aan spandoeken, panelen, foto’s, etc. Het kan heel eenvoudig. Viert uw vereniging, club of school een lustrum? Of voert u actie en wilt zoveel mogelijk mensen daarbij betrekken? Een perfecte gelegenheid om dat op een gondel uit te beelden en uw boodschap met duizenden toeschouwers te delen.

Houd de gondelvaart levend en doe mee! Wij helpen u op weg en begeleiden u tijdens de voorbereidingen. Bovendien ontvangt u als groep ook nog een tegemoetkoming in de onkosten.
 
Indien u zich wilt opgeven of vragen heeft, kunt u bellen naar Stichting BLOK: Krijn Spaan (035 6560131) of Yvonne van den Brand (035 6563513) of mailen naar Yvonne: yvonne.sikking@xs4all.nl.


Voor politieke partijen en actiegroepen een schot voor open doel.
Niet meedoen is een gemiste kans op eeuwige roem. Een paar bakken op je praam en je bent er al bijna. Misschien wil de gemeente wel helpen door een aantal overbodig geworden bloembakken te doneren...

Douwe van Essen,
namens de organisatie van de Gondelvaart van Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief