WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dagje uit met Rode Kruis
Wijdemeren, wo 14 augustus 2013

Vanaf september organiseert het Rode Kruis afd. Gooistreek-BEL weer wekelijks dagjes uit voor ouderen die wonen in  Ankeveen, Kortenhoef, Loosdrecht en 's-Graveland.

persbericht

Een dagje uit met het Rode Kruis

Vanaf september organiseert het Rode Kruis afd. Gooistreek-BEL weer wekelijks dagjes uit voor ouderen die wonen in  Bussum, Naarden, Hilversum (incl. de Meent) en Wijdemeren (behalve Nederhorst den Berg).

Er zijn wel veertig bestemmingen. Om er een paar te noemen: varen op het Veluwemeer, Leiden, het museum van de 20ste eeuw, het Pinetum in Hilversum, de dierentuin Amersfoort, het stoomschip Rotterdam, de tuinen van Appeltern, de Rode Kruistram Amsterdam, dagje strand en nog veel meer.

Tussen 9 en 10 uur halen we u thuis op en rond half 6 brengen we u weer terug. Een aantal tochtjes vindt ’s middags plaats. De tochten worden gemaakt met drie eigen rolstoel toegankelijke  bussen van het Rode Kruis. (max. 7 gasten per bus). Een rolstoel of rollator is geen probleem. U hoeft geen lid te worden van het Rode Kruis (al mag dat natuurlijk wel. )

Hebt u interesse, bel dan voor informatie naar 035-6212748

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief