WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Aaf Brandt Corstius in Ldr
Nieuw Loosdrecht, di 13 augustus 2013

Op 11 september ontvangt de Biliotheek in Loosdrecht Aaf Brandt Corstius. In Weesp komen dan Jan Terlouw en zijn dochter in de bibliotheek daar.

Update 22-8-2013, 16.31: De datum van de lezing van Aaf Brandt Corstius in Loosdrecht ontbrak. Dat is op dinsdag 17 september.

persbericht

Bibliotheek 2013-2014

In september start een nieuw seizoen met activiteiten bij De Bibliotheek. Alle geplande activiteiten zijn te lezen in de brochure met het Najaarsprogramma. Dit is beschikbaar in de vestigingen.

Weesp: Jan Terlouw en zijn dochter Sanne.

Jan Terlouw (natuurkundige, voormalig politicus, maar vooral schrijver) en  dochter Sanne Terlouw (neerlandica en schrijfster) schreven sinds 2006 samen 7 romans. De laatste  De verdwenen menora verscheen in april 2013. Deze avond vertellen zij hoe het is om samen te schrijven, wat de toegevoegde waarde is om dat als vader en dochter te doen. Jan vertelt daarnaast hoe hij het ervaart dat zijn boeken verfilmd worden en hoe hij zijn politieke ideeën in zijn boeken kwijt kan. Sanne vertelt over het schrijfproces en welke invloed het op je heeft om zo’n beroemde vader te hebben.

Woensdag 11 september om 20.00 uur in de Van Houtenkerk in Weesp.
Kaartverkoop bij De Bibliotheek en de BoekenArk, entree € 10,-
Organisatie: Volksuniversiteit, BoekenArk en Bibliotheek.

Loosdrecht: Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius is vooral bekend als columniste. Van 2006 tot 2010 schreef ze een dagelijkse column voor nrc.next: Aaf, autobiografische columns die samen een verhaal vormen. Deze werden gebundeld onder de titel  Het jaar dat ik dertig werd. Sinds maart 2010 schrijft zij voor de Volkskrant. Haar column is een van de meest gelezen rubrieken van de krant. Aaf licht de lezer in over o.a. de bakfietsvader, BN-tweets, kinderwagenkeuzestress en Iphoneweduwe.  Het jaar dat ik (2x) moeder werd (2012) is een vermakelijk verslag van Aafs eerste jaar als jonge moeder.

Dinsdag 17 september
Aanvang 20.00 uur in de bibliotheek aan de Tjalk 41 in Loosdrecht.                                
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van de bibliotheek.
Entree € 12,50, leden van de bibliotheek ontvangen korting en betalen € 10,-
Organisatie i.s.m. Kursusprojekt Loosdrecht.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief