WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tienerdisco 's-Graveland
's-Graveland, ma 12 augustus 2013

De Tienerdisco in 's-Graveland is al jaren een begrip met een steeds maar stijgend aantal bezoekers. Op 7 september begint hij weer in de kantine van de SV 's-Graveland.

persbericht

Tienerdisco klaar voor een nieuw seizoen

De Tienerdisco in ’s-Graveland is al jaren een begrip met een steeds maar stijgend aantal bezoekers. Bij de laatste disco in april van dit jaar vonden vele discogangers uit Wijdemeren de weg naar de sportkantine van s.v. ´s-Graveland.


DJ Berend

Sindsdien is de kantine flink onder handen genomen en heeft de discocommissie een zoektocht ingezet om nieuwe DJ´s aan zich te binden. Dankzij een groot aantal vrijwilligers en de gastvrijheid van de sportvereniging is de Tienerdisco klaar voor een prachtig nieuw seizoen. Deze week stellen wij u graag voor aan DJ Berend die net als DJ Anoshy een aantal disco´s gaat draaien dit seizoen.

Wie is Berend? Deze DJ is 12 jaar, zit op hockey en op het Comenius College en woont in Kortenhoef. Hoe stel je de muziek samen voor een Tienerdisco? “Ik maak vaak van te voren mixes. Maar ik hou natuurlijk ook nog tijd over om verzoeknummers te doen. Ik begin meestal met herkenbare muziek in het begin van de avond en bouw het later op naar hefterige muziek. Maar als het te heftig wordt zet ik weer wat herkenbare muziek op.”

Voor Berend breekt er een spannend jaar aan. Net als vele andere tieners in Wijdemeren gaat hij naar een andere school. Heeft Berend wel tijd voor DJ-en? “Ik begon met draaien op mijn 9de. Ik vind het leuk om te zien dat andere mensen op jouw muziek aan het dansen zijn en dat ze het leuk hebben.” Berend staat te popelen om er dit jaar samen met Anosh een prachtig seizoen van te maken. Het nieuwe discoseizoen begint op 7 september. Op de klanken van Berend moeten we nog even wachten. Deze eerste disco van het seizoen staat onder muziekale supervisie van DJ Anoshy.

Voor alle Tienerdisco’s geldt: alle tieners tussen de 10 en 14 jaar uit Wijdemeren zijn welkom. We beginnen om 19. 30 uur en de laatste dansplaat wordt om 21.30 uur op de draaitafel gelegd. De toegang is nog steeds 1 euro. Net als Berend naar een andere klas of school gegaan? Je treft elkaar weer op de dansvloer op zaterdag 7 september! Jij bent er toch ook?

Tienerdisco Wijdemeren
Zaterdag 7 september 2013
Van 19.30 tot 21.30 uur
Kininelaantje 1, ´s Graveland

Toegang 1 euro

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief