WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Dorpsloop Baambrugge
Baambrugge, wo 7 augustus 2013

Een uitstapje naar Baambrugge, het Ankeveen van de Ronde Venen. Voor de hardlopers onder ons, die daar op 23 augustus willen lopen.

Het zou aardig zijn om daar een Wijdemeerder op het Baambrugse podium te zien staan na afloop. Laat even weten of dat lukt.

persbericht

23 augustus Baambrugse Dorpsloop

De drie en twintigste editie van de  Baambrugse dorpsloop over exact 10 kilometer wordt vrijdagavond 23 augustus 2013 verlopen. Gelijktijdig is er een prestatieloop over circa 4 kilometer en een 1 km run. De start van de 10 km wedstrijd is om 19.35 uur vanaf de Kleiweg in Baambrugge.

Inschrijving  digitaal voor de 10 en 4 km via www.dorpsloopbaambrugge.nl

Momenteel wordt de geschiedenis van de loop in Baambrugge ook in beeld gebracht. Vanaf 1 augustus wordt dagelijks een bericht op de facebookpagina van de dorpsloopbaambrugge geplaatst over een van de 22 lopen tot nu toe.   Overigens kan je ook inschrijven op de dag van het evenement vanaf 18.15 uur in het dorpshuis "De Vijf Bogen" aan de Margrietstraat te Baambrugge.

De 10 km wedstrijdloop is voor dames senioren, dames 35+ en 45+, heren senioren en heren veteranen 40+, 50+ en 60+. De 4 km prestatieloop, start 19.30 uur, is voor de jeugd t/ 14 jaar en de ouderen, wandelen is daarbij ook mogelijk. Voor de 4 en 10 km wedstrijd wordt om 19.05 uur de 1 km- JG-RUN weggeschoten.

De kosten voor deelname aan de 10 km wedstrijdloop is € 7,50 bij na-inschrijving . Deelnemers aan de 4 km prestatieloop betalen dan € 5,50 en de 1 km run deelnemers betalen € 2,50. De na-inschrijving sluit om 18.45 uur. Schrijf vast vooraf in voor de 10 of 5 km dat is goedkoper en haal je startnummer op in het dorpshuis "De Vijf Bogen".  In "De Vijf Bogen" is kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

De loop wordt georganiseerd door IJsclub Baambrugge. Kijk op www.dorpsloopbaambrugge.nl of op www.facebook.com/dorpsloopbaambrugge voor meer informatie.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief