WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Za: Kunstroute Nederhorst
Nederhorst den Berg, di 11 september 2012

Komende zaterdag is de eerste Kunstroute in Nederhorst den Berg. 29 kunstenaars nemen hier tussen 10 en 17 uur aan deel.

persbericht

Langs 29 kunstenaars in het dorp op zaterdag 15 september
Kunstroute Nederhorst den Berg

Komende zaterdag is de primeur: de eerste Kunstroute in Nederhorst den Berg. Maar liefst 29 kunstenaars hebben zich verbonden aan dit ambitieuze project dat op zaterdag 15 september tussen 10 en 17 uur zal plaatsvinden.

“Nee, wij maken geen onderscheid. Zowel professionals als amateurs doen mee aan deze Kunstroute. Wel zijn het allemaal kunstenaars uit Nederhorst”, vertelt Leny Vuurmans namens de organisatie. In de fraai uitgevoerde flyer zie je een diversiteit aan kunstvormen, naast het grote aanbod aan schilderwerken zijn er een aantal fotografen, houtsnijders en kunstenaars die zich bekwaamd hebben in keramische objecten of textiele werkvormen.

Op 15 september kunt u veel kunstenaars thuis bezoeken, maar er zijn ook expositieruimtes zoals de Willibrordkerk, het Sociaal-Cultureel Centrum aan de Blijklaan, de Bergplaats en bij Groentespecialist Van der Panne aan het Plein.
Bijzonder aardig is dat de plaatselijke restaurants aansluiten op de Kunstroute: het Spieghelhuys biedt een speciaal palet aan met een vijftal voorgerechten met een glas wijn voor slechts € 12,50 en De Herberg komt met een kleurrijk ijsgerecht met slagroom of appelgebak met kaneelijs met slagroom voor slechts €5,50.

29 kunstenaars

U kunt de werken bekijken van: Hennie Hogenberg, Hannie Staat, Henny Holding, Gerda van den Berg, Lily Ruizendaal, Joke Callenbach, Suzan Baar, Jeanette Blok, Marieke van Dijk, Rosalie Hammink, Jan Jaap Swart, Bert Vossepoel, Jos Vossepoel, Yvonne van der Panne, Anne Fortuin, Leny Vuurmans, Jan W. Leijenhorst, Ruud van Oorschot, Fia van Oorschot, Els van Noppen, Marionne Jacobs, Celia Aldenkamp, Debby Klinge, Ilse Vos, Wilma Snel, Ed Snel, Hannelore Houdijk, Trudy Rook en Hans Ketelaar.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief