WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Fotowedstrijd Gemeente
Wijdemeren, ma 3 september 2012

Wijdemeren organiseert een fotowedstrijd. De mooiste zomerse foto krijgt een prominente plek op de website en de gemeentegids.

persbericht

Staat de winnende foto op uw camera?

Augustus was een fantastische maand met veel zomerse dagen. In Wijdemeren kunt u dan genieten van het verkoelende water, de vele strandjes en de prachtige natuur. Heeft u de perfecte zomerse foto gemaakt? Doe dan mee aan de fotowedstrijd ‘Breng u zomers Wijdemeren in beeld’!

Voor de gemeentegids en de nieuwe website is gemeente Wijdemeren op zoek naar foto’s van de dorpskernen en haar inwoners. Iedereen mag met de wedstrijd meedoen, leeftijd maakt niet uit. De mooiste foto krijgt een prominente plaats op de nieuwe website en in de gemeentegids. De winnaar ontvangt een dinerbon van € 75,-.

Deelnemen

Wilt u meedoen met de fotowedstrijd? Stuur dan voor 15 september 2012 uw zomerse foto’s naar e-mailadres: fotowedstrijd@wijdemeren.nl. De jury, onder leiding van burgemeester Smit, selecteert uit de inzendingen vijf foto’s die in september op de website verschijnen. Uit deze vijf foto’s kiezen de bezoekers van www.wijdemeren.nl de winnaar. Kijk voor meer informatie op de website (klik rechts op de homepage op de button ‘Fotowedstrijd’).

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief