WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Open Dag BMOL op 16-9
Kortenhoef, za 1 september 2012

Op zondag 16 september wordt in het gebouw van BMOL, 't Akkoord, een Open Dag gehouden in het teken van dans, muziek en kleur.

ingezonden bericht

Beste redactie Wijdemeerse Webkrant,

Graag wil ik onder de aandacht brengen dat er zondag 16 sept a.s. een Opendag is in 't Akkoord, genaamd "Colouration". De dag zal in het teken staan van dans, muziek en kleur.

Tijdens deze dag zullen er diverse gratis introductielessen en workshops gegeven worden door leerkrachten die dit najaar-/winterseizoen hun lessen gaan verzorgen in 't Akkoord aan de Kwakel 41 in Kortenhoef.
Van 10.00 tot 16.00 uur kan jong en oud terecht in dit mooie gebouw.
Gratis én vrijblijvend kan er meegedaan worden aan lessen zoals; salsa/zumba, zangles, djembé, klarinetles, styling/kleurenadvies/visagie introductie en een schilderworkshop.

Deze lessen worden gegeven door vakkundige leerkrachten die de drempel voor het volgen van lessen wat lager willen maken.
Ook is er voor een ieder de gelegenheid om eens kennis te maken met dit mooie en veelzijdige gebouw.

Vanaf 16.00 uur is er nog een afterparty waar onder het genot van een drankje en een hapje nog wat nagebabbeld en gedanst kan worden.
Deze dag is mogelijk door de samenwerking van muziekvereniging B.M.O.L. met de leerkrachten. Voor jong en oud een gezellige dag uit.

De koffie, thee en andere drankjes en hapjes zullen die dag verzorgd worden door het barteam van B.M.O.L., en zullen weer zeer prettig geprijsd zijn.

Met vriendelijke groeten,

Wilma Hagen
Atelier De Dromenkoning
(organisator van Colouration)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief