WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Thema-avond Burn Out
Wijdemeren, do 25 oktober 2012

Tal van organisaties organiseren samen een themabijeenkomst voor familie en naastbetrokkenen van iemand met een Burn Out.

persbericht

Thema-avond: Themabijeenkomst op maandag 12 november 2012 Burn-out

Ypsilon, Labyrint~In Perspectief, Versa Mantelzorgondersteuning, Infocentrum GGZ en GGz Centraal Gooi en Vechtstreek organiseren een themabijeenkomst voor familie en naastbetrokkenen van iemand met psychische problematiek op maandag 12 november aanstaande van 19.30-21.30 uur met als thema Burn-out.

Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek heeft 10% van de Nederlandse beroepsbevolking last van burn-out-verschijnselen. Burn-out is een psychologische term voor het gevoel opgebrand te zijn, geen energie of motivatie meer vinden voor de bezigheden op het werk. Burn-out wordt tegenwoordig succesvol behandeld door middel van therapie. Tijdens die therapie wordt nagegaan welke factoren hebben bijgedragen aan het ontstaan van een burn-out. Op deze avond wordt door Han Baeten van Versa Welzijn ingegaan op oorzaken van een burn-out, symptomen, wat kan je er aan doen en hoe voorkom je een volgende burn-out.

Locatie: Rembrandthof, Laan van de Heelmeesters 2, 1211 MS Hilversum
Opgeven vooraf is niet nodig. De bijeenkomst is gratis. U bent van harte welkom. Wilt u meer weten, bel of mail dan naar één van de organiserende organisaties:

GGz Centraal, (voorheen Symfora groep) afdeling Preventie & Innovatie, (035) 6 557 428, preventiegooi@ggzcentraal.nl of Infocentrum GGZ, (035) 62 16 009, post@infocentrumggz.nlwww.infocentrumggz.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief