WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wouters steunt Voigt
's-Graveland, di 20 november 2012

Mario Wouters uit 's-Graveland steunt René Voigt en vindt dat de krant voor het karretje van GroenLinks Hilversum wordt gespannen.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Hierbij wil ik de stelling van René Voigt van DB ondersteunen. Het is van de zotte dat een politieke partij als GroenLinks Hilversum zich zo druk maakt over geen herrie over de hei!

Ik zal het anders zeggen, geen herrie meer door onze straten in Wijdemeren.
Wijdemeren word al jaar en dag (40 jaar) overspoeld met verkeer uit alle hoeken van Hilversum, omdat Hilversum stelselmatig alle wegen heeft afgesloten en of 1 richtingwegen heeft ingesteld met alle gevolgen dan dien!

Waarom bekommert GroenLinks zich niet om mensen die in Wijdemeren wonen en last hebben van het vele toenemen van verkeer uit Hilversum?

Onze regio is drastisch aan het vergrijzen, jongeren hebben betaalbare woningen nodig en de jongeren zijn onze toekomst van Wijdemeren en Hilversum.

Als men onderzoek doet naar de aanvlieg aantallen vanaf 1980 blijkt dat deze alleen maar afgenomen i.p.v. toegenomen zijn. Deze informatie is gewoon te vinden op de website van de provincie Noord-Holland.

De opmerking van Dhr. Harld Roling, waarin deze zegt dat René Voigt dictatoriale trekjes vertoont, vind ik ongepast en niet juist! Iedereen mag zeggen wat hij vindt! Dit houdt niet in dat dit dan ook automatisch zo is!!

Ik vind bijvoorbeeld dat GroenLinks Hilversum dictatoriale trekjes heeft en tracht onrust te stoken onder de bevolking door journalisten voor hun karretje te spannen.

Alle goeds,

Mario Wouters, 's-Graveland
op persoonlijke titel

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief