WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
AH Kortenhoef wil Winnen
Kortenhoef, ma 5 november 2012

De broers Landwaart van Albert Heijn op de Meenthof in Kortenhoef doen mee aan de verkiezing van de beste supermarktondernemer van Nederland.

persbericht

Albert Heijn Landwaart Nationale titel?
Is uw supermarktondernemer de beste van Nederland?

De komende tijd wordt het ondernemerschap van Peter en Johan Landwaart van Albert Heijn in Kortenhoef kritisch beoordeeld. De ondernemers van uw supermarkt doen mee aan  de competitie voor de ZO²Z Award 2013. ZO²Z staat voor Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich.

Beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland

De ZO²Z Award is de tweejaarlijkse prijs voor de beste zelfstandig supermarktondernemer van Nederland. Uitmuntend ondernemerschap is, – naast een goede winkelformule en een prima locatie,– dé belangrijkste voorwaarde voor succes.
Vaak weten klanten en de lokale overheid echter niet dat er achter de supermarkt van een landelijke bekende winkelformule een zelfstandig ondernemer schuil gaat. Deze ondernemer runt de supermarkt voor eigen risico en met 200% inzet. Het bedrijf van deze ondernemer vormt vaak het sociaal economisch middelpunt van wijk, dorp of stad. Samen met het Vakcentrum, de brancheorganisatie voor alle levensmiddelendetaillisten, maken de deelnemers aan de ZO²Z Award hun omgeving duidelijk wie ze zijn en waar ze voor staan.

www. uwmening.onderzoek.nl, code: K351 TM

In de eerste ronde om de ZO²Z Award 2013 beoordeelt een gerenommeerd adviesbureau een door de deelnemers ingevulde vragenlijst over het functioneren van de ondernemer in relatie tot zijn klanten, de buurt, de medewerkers, leveranciers, collega-ondernemers, het verenigingsleven, de politiek en de lokale overheid. Daarnaast geven medewerkers van de deelnemers een beoordeling over hun werkgever. De ondernemerskwaliteiten worden beoordeeld door de klanten van de deelnemer. Per deelnemer kunnen de klanten deelnemen aan een digitale enquête over de ondernemer en zijn supermarkt. De mening van de klant weegt dus zwaar mee in de beoordeling van de supermarkt. U kunt uw mening geven op www.uwmening.onderzoek.nl, de code: K351 TM

Uw mening telt

Begin 2013 maakt het Vakcentrum de 12 regionale/provinciale winnaars bekend. Deze 12 winnaars zijn absolute ambassadeurs voor de zelfstandige levensmiddelendetaillisten in Nederland. Daarna worden - opnieuw na een drieledige beoordeling – de drie genomineerde ondernemers bekendgemaakt. Tijdens de Dag van het Vakcentrum in het voorjaar van 2013 wordt de winnaar van de ZO²Z Award 2013 gepresenteerd. Vanzelfsprekend houden wij u op de hoogte van de resultaten van Albert Heijn Landwaart in Kortenhoef. Samen met alle deelnemers zet het Vakcentrum de zelfstandige ondernemer nadrukkelijk op de kaart. Peter Landwaart: “Wij nodigen onze klanten via deze weg van harte uit om hun mening over onze supermarkt met ons te delen”.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief