WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Diner Schaep en Burgh
's-Graveland, vr 11 mei 2012

Op 1 juni vindt  een bijzonder diner plaats op het gazon van de buitenplaats Schaep en Burgh van Natuurmonumenten in 's-Graveland.


Het Capitool (Foto: Rik Jungmann)

persbericht

Buitengewoon diner op Schaep & Burgh

Op vrijdag 1 juni vindt  een bijzonder diner plaats achter op het gazon van de buitenplaats Schaep & Burgh in ’s-Graveland. De imposante beukenlanen, het Capitool, de glooiende gazons en het zicht op komvijver vormen een prachtig decor  voor de lange eettafels.


Foto: Natuurmonumenten

Voor deze gelegenheid komt  de absolute  top chef Pascal Jalhay eenmalig naar ’s-Graveland. Hij begon zijn carrière in het Kurhaus Hotel in Scheveningen. In zijn periode bij Vermeer haalde hij binnen twee jaar twee Michelin sterren: een unicum.
Pascal Jalhay werkt graag met lokale en verantwoorde producten. Op Schaep & Burgh, buitenplaats van Natuurmonumenten, maakt hij voor de gelegenheid een prachtig vijfgangen diner en laat zich inspireren door de sfeervolle omgeving.

Het diner wordt verzorgd door de organisatie “Buitengewoon in het land”. Zij halen het diner naar het land en werken met topkoks die zich laten inspireren door de ingrediënten uit de omgeving en het seizoen.  Het gaat om regionale, ambachtelijke producten die zo mogelijk enkele uren voor het diner geoogst worden. In de zomermaanden reist dit restaurant zonder muren door heel Nederland en strijkt neer op unieke locaties. Natuurmonumenten wil graag dat op deze manier mensen genieten en de entourage van de historische buitenplaatsen.

Gasten kunnen zich aanmelden op  www.buitengewooninhetland.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
div.
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief