WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Countryweekend
Vreeland, vr 29 juni 2012

In het weekend van 7 en 8 juli is het tijd voor het jaarlijkse Countryweekend op de Kleizuwe 131 in Vreeland.

Wij beperken ons altijd strikt tot nieuws uit Wijdemeren. De Kleizuwe is links Wijdemeren en rechts Vreeland, of omgekeerd, afhankelijk van welke kant je hem oprijdt. Dus hij is toch ook wel een beetje Wijdemeren. Vandaar...

ingezonden bericht

Countryweekend Pondarosa Vreeland

Haal uw cowboylaarzen maar vast uit de kast, want in het weekend van 7 en 8 juli is het tijd voor het jaarlijkse Countryweekend in Vreeland.

Johan Beukeboom, eigenaar van Countryboerderij Pondarosa vertelt: “Het is een uniek evenement waar elk jaar honderden mensen vanuit alle windstreken op af komen”. We proberen elk jaar iets ludieks te verzinnen!”.

Dit jaar is dat op zondag de countryrun. De organisatoren hopen dat dertig waaghalzen zich zondag inschrijven om de stormbaan te betreden. Naast cowboys en cowgirls komen ook muziekliefhebbers aan hun trekken. Op zaterdagavond 7 juli gaat vanaf 20.00 uur de poort open en kunnen bezoekers voor € 7,50 (€ 5,- voorverkoop) genieten van muziek van de Belgische countryband Bandana. Zondag staat de band “Poor John” op de planken. Deze tweemansformatie speelt onder andere op een zelfgebouwd drumstel. Zij brengen oude country en rock ‘n rollnummers tot leven.

Vanaf 14.00 uur zijn gezinnen van harte welkom. Kinderen kunnen broodjes bakken, lasso werpen, timmeren, ponyrijden en nog veel meer. Stoere vaders en moeders kunnen hun krachten meten bij het boomstam gooien of gewoon lekker genieten van de gezelligheid! dorpshuisvreeland@live.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief