WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Mijn Krant niet meer Mijn Krant
Kortenhoef, zo 16 december 2012

De vileine 'analyse' van wethouder Lon Jooren door Eddie de Paepe in de krant van gisteren doet voor Douwe van Essen de deur dicht.

reactie op website Gooi en Eemlander

Werkelijk onvoorstelbaar dat uw 'journalist' Eddie de Paepe dag in dag uit de ruimte en gelegenheid krijgt om zijn stokpaardje te berijden in mijn G&E. Hij verdraait feiten, beschadigt mensen, past geen hoor en wederhoor toe en bedient op onbeschaamde wijze dag in dag uit zijn vriendenclubje langs de hei. Woningnood voor honderden mensen wordt ondergeschikt gemaakt aan het eigenbelang van een journalist met zijn achterban. Uiterst tendentieuze berichtgeving, krantenkoppen van het formaat Telegraaf en een volkomen gebrek aan zelfreflectie van de redactie, ziedaar het trieste beeld van de laatste paar weken. Mogelijke woningbouw bij het vliegveld Hilversum vormt de reden waarom de krant nu al wekenlang door een journalist wordt misbruikt zonder dat het blijkbaar ook maar bij iemand van de redactie is opgekomen om hem een halt toe te roepen.

Maar het niveau kon nog lager. Met een opiniestuk over wethouder Jooren waarin alleen maar op de persoon wordt gespeeld, triviale zaken als hoofdzaken worden gepresenteerd en beschuldigingen nergens worden onderbouwd, heeft Eddie de Paepe en daarmee de hoofdredactie voor mij definitief de deur dicht gedaan. Tientallen jaren was ik abonnee en heb ik alle stormen met jullie doorstaan, maar dit kan ik niet langer verdragen.

Als dit mijn krant is geworden, dan is het mijn krant niet meer en zeg ik mijn abonnement op. Morgenochtend pak ik de telefoon. Onbegrijpelijk dat u het zover heeft laten komen.

Douwe van Essen,
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
website G&E
foto
---
auteur
website G&E
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief