WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jingle Bells Kellermann
Kortenhoef, za 1 december 2012

Er valt veel te beleven bij Atelier Will Kellermann voor als u iets leuks zoekt voor onder de kerstboom!

persbericht

Jinglebells bij Kunstenares Will Kellermann.
Ateliervondsten voor onder de kerstboom.

Stuur de Kerstman langs bij Atelier Will Kellermann aan de Zuwe in Kortenhoef.

Misschien voor dat grote schilderij boven de bank, dat u altijd al wilde hebben? Of voor een schattig klein olieverf landschapje? Of een voordelige oningelijste aquarel, of dat prachtige kunstboek “Het Romantisch Avonturisme”, of dat mooie boekje met 25 Silkcolors© en gedichten, of een paar originele schilderijpostkaarten, of een gesigneerde koffiemok of een T-shirt met logo van Will Kellermann?

Hoewel een groot deel van haar collectie ‘op reis’ is bij galerieën, heeft Will Kellermann bij de inventarisatie in haar Atelier/Galerie leuke vondsten gedaan. Hé dacht zij, die zijn leuk voor Kerstaanbiedingen, vooruit voor deze keer met 20% Kerstkorting. Bovendien kreeg zij inspiratie voor kunstzinnige zijden sjaals en creatieve zijden stropdassen!

Voor u persoonlijk gesigneerde giclée.

Van de prachtige silkcolor© “Meditatie” – hoe toepasselijk voor Kerst – zijn nog een beperkt aantal fraaie giclées te koop (75 euro) die de kunstenares voor u van een persoonlijke opdracht voorziet. Ook doet zij dit graag als u een boek van haar koopt, of een mapje met ‘gedichtenschilderijen’ (10 euro). En over boeken gesproken, de schrijver Christian Oerlemans signeert ook voor u zijn nieuwste boek “Op weg naar de Noordkaap”.

Dus er valt veel te beleven bij Atelier Will Kellermann als u iets leuks zoekt voor onder de kerstboom! Twee weekeinden geopend: 15 en 16 december en 22 en 23 december, van 11:00 tot 17:00 uur.

Atelier/Galerie, Zuwe 22 b, Kortenhoef, nabij Ottenhome. 035-656 17 38, www.willkellermann.com, atelier@willkellermann.com

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief