WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wilde Buiten Dag bij NM
's-Graveland, wo 4 april 2012

Op zondag 22 april organiseert Natuurmonumenten een Wilde Buiten Dag. Kom naar het Bezoekerscentrum in ‘s-Graveland.

persbericht

Kom naar de Wilde Buiten Dag van Natuurmonumenten op 22 april

Natuurmonumenten organiseert zondag 22 april een Wilde Buiten Dag. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon tussen 11.00 en 15.00 uur naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, Noordereinde 54b in ‘s-Graveland.

De Wilde Buitendag is een spannende survivaldag voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Leuk om te doen als verjaarspartijtje, of als dagje uit. Ouders zijn natuurlijk ook welkom! De kosten zijn € 9,- per kind en leden van Natuurmonumenten betalen € 6,- per kind.

Overleven, hoe doe je dat?

Stel je voor: je bent verdwaald in het bos. Hoe vind je de weg terug? Tijdens deze activiteit leer je jezelf redden in de natuur. Je bouwt een schuilhut en klimt over een wiebelige touwbrug. Je leert knopen leggen en zonder lucifers vuurtje stoken. Aan het eind van de dag bak je een lekker broodje boven een knetterend kampvuur. Vergeet niet je oude kleren aan te trekken!

Wilde Buiten Dagen

Drie keer per jaar organiseert Natuurmonumenten in het hele land de Wilde Buiten Dagen met elke keer een ander thema. In april en mei is dit: Leer overleven. www.natuurmonumenten.nl/wildebuitendagen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief