WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Darters in Actie
Kortenhoef, zo 1 april 2012

Het was weer een maand vol verrassingen voor de darters van Kortenhoef. WVK2 werd uit de beker geknikkerd.

ingezonden bericht

WVK Net Nie haalt stunt uit.

Het was weer een maand vol verrassingen voor de darters van Kortenhoef. WVK2 werd uit de beker geknikkerd, daardoor eindigde het team niet bij de bovenste 16. Verder werden wel alle competitiewedstrijden gewonnen, en ook werd er weer veel 180 scores gegooid.

Peter staat nu op 11 en heeft de leiding in de poule, Michael heeft al 8 maal de maximum score neergezet, Berend en Berrie staan op 2, André en Maupie op 1. Het is met nog een paar rondes te gaan duidelijk, WVK2 staat tweede en blijft tweede, daarmee promoveren ze, de stand bovenin werd al vroeg in het jaar bereikt, dus weinig spanning voor de heren. Volgend jaar spelen ze in de eerste divisie en dan zal het wel weer wat lastiger worden, handhaven is dan het eerste doel, en alles wat er bovenop komt is meegenomen. Vormbehoud is echter door het hele jaar heen wel getoond door de mannen, dus dat komt best goed. Met nog 3 rondes te gaan wachten de nrs , 9 en 13, geen onoverkomelijke problemen dus.

WVK3 heeft de afgelopen maand veel problemen gehad wat betreft de motivatie. Mensen konden niet of wilden niet meer mee naar de uitwedstrijden, soms waren er maar 3 van de 4 enodigde spelers beschikbaar, waarop men besloot maar niet te gaan.
Het team had al besloten eind van het jaar te stoppen, de oudere garde stopt dan helemaal met darten, Jelle en Roy gaan andere teams versterken. Dat het team op deze manier eindigt is wel jammer voor de spelers die wel willen. Nog 3 rondes, tegen de nrs 3, 6 en 10 en dan is het seizoen voorbij en het team verleden tijd.

WVK Net Nie haalde een stunt uit door met 8-1 te winnen in een uitwedstrijd. Dirk, Guillaume, Angelique en Janice wisten allemaal wel 100 of meer te gooien en verstevigden zo hun positie in de ranglijst. Met nog 3 wedstrijden te gaan, tegen de nr 2, 5 en 8, is het natuurlijk de vraag of ze hun 9e plaats vast kunnen houden, met een overwinning op de nr 8 zou er nog wel eens een plekje geklommen kunnen worden, dat zou een goed resultaat zijn voor het eerste jaar van dit team. Hoewel de meeste darters al wel weer wat meer jaartjes ervaring hebben natuurlijk.

Voor het volgend jaar zoeken we nog nieuwe darters voor een nieuw team, liefst met rijbewijs. Daar we ons in moeten schrijven voor 1 mei is dit zo een beetje de laatste kans. Er zijn al 5 mensen, maar dat is niet genoeg. Er moeten er toch zeker nog 2 bij komen.

Dus mocht u interesse hebben, reageer dan snel en bel Patrick, 035-8795195.
De kosten voor het darten bedragen c.a. 50 euro per jaar en de benzinekosten worden verdeeld over het team.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief