WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vaart in de Vaart overbodig
Kortenhoef, do 1 september 2011

Ben Raven verbaast zich over de inspanningen voor het project Vaart in de Vaart, alsmede over het geld dat daar aan besteed wordt.

ingezonden brief

Waar het hart van vol is

Weer verbaas ik mij over alle berichten die over het varen in de vaart verschijnen, het is nogal een hot item. Proefvaart met alle ambtenaren en belanghebbenden, geldverspilling ten top. Die dure mensen horen op hun werkplek te zijn en geen rondjes te varen van ons belastinggeld. De provincie Noord-Holland is volgens mij een grote duwboot voor dit project. Wat had het mooi geweest als alle ambtenaren van deze zelfde Provincie Noord-Holland zich eens zo druk hadden gemaakt over het belabberde openbaar vervoer in Wijdemeren.

Kijk even naar de route van de lijn 105 die met zijn mooie rondje bij de Meenthof ons dorp weer verlaat. Is er dan niet gedacht aan de oude mensen in de Oudergaard en straks dat prachtige Veenstaete?. Misschien willen onze bejaarde medeburgers ook wel eens met de bus naar Hilversum?. Hetzelfde geldt voor de mensen op het Zuidereind. Deze zitten al jaren zonder openbaar vervoer. Het zou voor onze oude mensen uit de Oudergaard handig geweest zijn als ze de halte verplaatst hadden tot aan de Parklaan. Maar ja, als je zo druk bent om ons belasting geld aan nodeloze projecten te verspillen zoals Varen in de Vaart vergeet je gewoon wat echt belangrijk is.

Ik wens alle ambtenaren en belanghebbende een veilige vaartocht. En let op uw hoofd, want de bruggen zijn nogal laag.

Ben Raven
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
zonnig
19 gr.
windkr. 2